Lundsängs Sommarstege

Lundsängs Sommarstege 2022

Resultat från 2022 års sommarstege 

1:a herrlag Hugo Bergman/Markus Jansson som även vann flesta antal matcher - obesegrade i sina 10 spelade! 

1:a Mixlag Emma Magnusson/ Kim Impola som även tar hem priset för flest klättrade steg

Vinnare av flest antal spelade matcher - Björn Andersson och Daniel Elvenäs


Tack till alla deltagare 


2022-års regler och information 

Sommarstege här på Lundsäng mellan den 11 juli tom 31 augusti.  
Stegen vänder sig till ALLA, både dig som är nybörjare och mer rutinerad, samt ett perfekt sätt att hitta nya spelare att spela mot. Utifrån flexibiliteten i stegen går det utmärkt att kombinera i semestertider :)
Stegen hanteras och administreras i Backhandsmash.  Det är enbart en stege och alla lag i stegen (herrlag, mixlag resp damlag) tävlar om placeringar genom att utmana varandra eller bli utmanad.
Prisutdelningar kategoriseras efter dam, herr och mix, där laget som ligger högst i stegen för sin kategori vinner. Vi har även priser för de lag som tagit flest segrar, det lag som spelat flest matcher och det lag som kommer längst ner i stegen.
Stegen genomförs tillsammans med våra samarbetspartners Gylle Hotell i Borlänge, Danielssons Måleri och Skyddsgrossisten i Lindesberg. 
Anmälningsavgift: 75 kr för senior och 50 kr för juniorer upp till 18 år (billigare under hela året man är 18), därefter tillkommer kostnaden för bokning av banan när ni spelar era matcher. Ni väljer själva hur många matcher ni vill spela och köp gärna våra förmånliga klippkort. 
För att klättra i stegen utmanar lag varandra, max 5 placeringar över sin egen placering. Vinner utmanaren klättrar de till förlorarnas placering. Förlorar laget som blir utmanade tappar detta lag en placering. Förlorar laget som utmanar stannar de kvar på samma plats så till vida att andra lag inte klättra "mellan" deras placeringar. Initialt har ni två "fria" utmaningar, vilka är fria på det sätt att ni kan utmana vilket lag som helst uppåt i stegen.
Ytterligare information, spelregler m.m. kommer publiceras på BHS. 
Välkomna med er anmälan!  Lundsängs Padel